Triggerpunktmassage

30 min. koster 350,-

45 min. koster 450,-   

60 min. koster 550,-   

90 min. koster 750,-

Triggerpunkt-

massage


Effektiv smertebehandling


Et triggerpunkt er som en lille knude i muskelvævet. Det kan opstå i forbindelser med særlige belasninger, uhensigtmæssige arbejdsstillinger og stress. Et aktivt triggerpunkt forårsager en forkortning af musklen og skaber en permanent spændingstilstand med alt, hvad det medfører af gener. Desuden sender det aktive triggerpunkt sine smerter videre og opleves andre steder i kroppen.


Årsagen til smerten er sjældent der, hvor smerten er!

Triggerpunkter kan behandles gennem massage. Og med enkle redskaber, såsom en tennisbold, kan du også hjælpe dig selv – det skal jeg nok guide dig i.


Triggerpunkt-behandling har vist sig virksom i forbindelse med spændingshovedpine, nakkesmerter, piskesmæld, frossen skulder, tennis- og golfalbue, kraftige lænde- og rygsmerter, iskias, følelsesløshed i ben og tæer.


Kontakt mig, hvis du har haft smerter gennem længere tid og intet har hjulpet. Det kan være ”banale” triggerpunkter, der generer!


Har du rigtig ondt, anbefaler jeg, at du bestiller 60 minutters massage. Men kontakt mig, så taler vi om det.

En kunde skriver:

Når man kommer hos Mikael bliver man mødt af et sødt og behageligt menneske, der er lyttende, nem at snakke med og man føler sig med det samme godt tilpas.

Jeg har de sidste par år haft problemer med min lænd og ryg efter en arbejdsskade.

Jeg har prøvet flere former for behandlinger og må klart sige, at massagen hos Mikael er en af dem, der har hjulpet mig mest.

Han har en fantastisk evne til at finde de ømme punkter og få løsnet dem op, og man føler en fantastisk velvære bagefter.

Jeg kan derfor varmt anbefale massage hos Mikael.

June Edelved, Helsingør

Mikael Tjellesen - Tibberup Alle 49, 3060 Espergærde, tlf.: 6080 0419, E-mail: info@mikaeltjellesen.dk, CVR: 35957790

Din massør i din by

  LÆGEEKSAMINERET SPORTSMASSØR

TRIGGERPUNKTMASSAGE