Børne/ungemassage

Børnemassage  4-14 år:      30 min. : kr. 350,-

Ungemassage 15-18 år:      30 min. : kr. 350,-

Børnemassage


4 - 14 år


Berøring er livsvigtig. Og gennem massage lærer børnene at slappe af, tage imod og nyde. Ved rolig berøring skaber man samtidig en balance imellem stress og afspænding og er med til at dække barnets behov for den nærhed og tryghed, som gør, at barnet får større selvtillid og bliver mere opmærksom. Desuden øger det barnets koncentration og giver dem en bedre fornemmelese af deres krop, hvilket er til stor hjælp, særligt hvis hjernen har en tendens til at modtage for mange eller for få impulser.


Børnemassage er godt for: Vokseværk, stress, hovedpine, muskelspændinger, hyperaktivitet, koncentration, selvtillid, agressivitet (bliver mere tolerante), tryghed og nærhed.


Ved børnemassage skal en forælder/værge være til stede.


Ungemassage


15 - 18 år


Unge sidder ofte mange timer foran computeren. Og på grund af forkerte siddevaner får de ofte spændinger i skulder, nakke og lænd. Flere får også spændingshovedpine. Jeg har stor erfaring i at hjælpe teenagere med disse problemer i en kombination af massage og oplysning om bedre siddevaner.

Derudover kan massage også hjælpe på koncentrationsbesvær og eksamensangst.


Massage har også vist sig som et godt supplement til børn med ADHD. En undersøgelse foretaget af Touch Research Institute, hvor elever i alderen 7-18 år fik massage 2 x 20 minutter om ugen i en måned, resulterede i, at børnene selv synes, de var blevet gladere. Deres lærere kunne også mærke, at de var blevet mindre dagdrømmende og hyperaktive i klassen.


Ved ungemassage skal der gives tilsagn fra forælder eller værge.

Mikael Tjellesen - Tibberup Alle 49, 3060 Espergærde, tlf.: 6080 0419, E-mail: info@mikaeltjellesen.dk, CVR: 35957790

Din massør i din by

LÆGEEKSAMINERET SPORTSMASSØR

BØRNE/UNGEMASSAGE