Sportsmassage

30 min. koster 350,-

45 min. koster 450,-   

60 min. koster 550,-   

90 min. koster 750,-

Sportsmassage er for alle!


Effektiv fysiologisk massage

Uanset om du bare holder af en løbetur i ny og næ, eller er idrætsudøver på et mere seriøst plan, så er sportsmassage et oplagt supplement til at forebygge skader og til at restituere hurtigere – kort sagt: At skabe fornyet flow i muskulaturen.


Som udgangspunkt arbejdes der med en kombination af fysiurgisk massage og dybdemassage udviklet på et grundigt kendskab til kroppens anatomiske opbygning og fysiologi.


Når jeg giver dig en grundig dybdegående sportsmassage, hjælper jeg din krop med at udskille affaldsstoffer og med tilførsel af frisk ilt- og næringsrigt blod. Det er meget nyttigt for personer, der dyrker motion eller for mennesker med meget monotont arbejde.

Sidder man for eksempel længe i samme stilling foran skærmen og spænder, har musklerne ikke den pumpeeffekt, der skal til for at komme af med affaldsstofferne. Det gør at affaldsstoffer hober sig op, giver muskelspændinger og dermed nedsat mobilitet og livskvalitet.

 En kunde skriver: 

Her har vi en herre der kan noget med sine hænder!

Jeg følte mig mødt med en rigtig god forståelse for netop mine problemer; følte mig HØRT, hvad jeg har savnet hos eksempelvis fysioterapeuter.

Og med udgangspunkt i dét er jeg blevet æltet godt igennem et par gange og har hver gang "svævet" hjem fra Espergærde med en følelse af lethed, som jeg ikke før har oplevet.

Mikael er super-kompetent, har god humor, er meget hensyntagende og virker som om han brænder for sit fag. Hvilket altså kan mærkes!

Derudover har jeg fået instruktion i diverse hjemmeøvelser, der hjælper rigtig godt, når akutte smerter/spændinger opstår.

Jeg kan kun anbefale klinikken til alle, der vil gøre noget godt og sundt for sig selv, og jeg glæder mig til næste gang, jeg får mulighed for et besøg.

Heidi Due Søderlund, Helsingør

Mikael Tjellesen - Tibberup Alle 49, 3060 Espergærde, tlf.: 6080 0419, E-mail: info@mikaeltjellesen.dk, CVR: 35957790

Din massør i din by

LÆGEEKSAMINERET SPORTSMASSØR

SPORTSMASSAGE